Lind Invest sells all DAB shares

Lind Invest has sold all shares in Danske Andelskassers Bank (DAB)

In connection with Danske Andelskassers Bank’s need to raise capital in December 2015, Lind Invest invested a significant amount in the bank. Since then, we have at several occasions invested further in the bank and in June 2017, Lind Invest announced ownership of more than 25 %.

“We are pleased, that we are able to realise a very satisfactory return on the investment,” Chief Investment Officer, Kasper Herrestrup, states.

 

Announcement in Danish:

Lind Invest har solgt alle sine aktier i Danske Andelskassers Bank (DAB)

Lind Invest investerede et betydeligt beløb i DAB i forbindelse med bankens behov for at rejse kapital i december 2015. Siden har vi ved flere lejligheder investeret yderligere i banken og flagede i juni 2017 et ejerskab på over 25%.”

“Vi er glade for, at vi med salget kan realisere et meget tilfredsstillende afkast på investeringen,” udtaler Chief Investment Officer, Kasper Herrestrup.