Lind Invest sells all shares in Skjern Bank

December 2012, Lind Invest became major shareholder in Skjern Bank with an ownership above 20%. The investment took place due to the bank’s need to raise capital following a difficult period with high loan losses. Since then Skjern Bank’s results have improved significantly. Lind Invest has now sold all its shares in Skjern Bank.

“After a number of years as major shareholder in Skjern Bank, we are pleased to realise a satisfactory return on our investment,” Chief Investment Officer, Kasper Herrestrup, states.

 

 

Announcement in Danish:

Lind Invest har solgt alle sine aktier i Skjern Bank

I december 2012 blev Lind Invest storaktionær i Skjern Bank med en ejerandel over 20%. Investeringen skete i forbindelse med bankens behov for at rejse kapital efter en svær periode med store udlånstab. Siden er bankens resultater markant forbedret, og Lind Invest har nu solgt alle sine aktier.

”Efter en årrække som største aktionær i Skjern Bank er vi glade for, at vi nu kan realisere et tilfredsstillende afkast på vores investering,” udtaler Chief Investment Officer, Kasper Herrestrup.