Lind Invest has provided irrevocable undertaking related to the sale of all shares in Arkil Holding A/S

In 2013, Lind Invest bought a significant stake in Arkil Holding A/S and since then Lind Invest has been the largest external shareholder. As stated in the announcement from J2A Holding, Lind Invest has provided irrevocable undertaking to accept the offer on B-shares in Arkil Holding.

“With this offer, we are pleased to realise a very satisfactory return on our investment in Arkil”, Chief Investment Officer, Kasper Herrestrup, states.

 

 

Announcement in Danish:

Lind Invest har afgivet forhåndstilsagn om salg af alle sine aktier I Arkil Holding A/S

Lind Invest erhvervede i 2013 en betydelig ejerandel i Arkil Holding A/S og har siden været den største eksterne aktionær i selskabet. Lind Invest har, som offentliggjort i meddelelsen fra J2A Holding, afgivet forhåndstilsagn om at acceptere det kommende tilbud på B-aktierne i Arkil Holding.

“Vi er glade for, at vi med tilbuddet, såfremt det gennemføres, kan realisere et meget tilfredsstillende afkast på investeringen i Arkil”, udtaler Chief Investment Officer, Kasper Herrestrup.